• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 08:30 tot 18:00

Met uw puppy of kitten naar de dierenarts

Puppy en kitten

Een puppy of kitten in huis verandert uw leven. Een vrolijke spring in het veld die op een leuke manier veel van uw aandacht zal vragen. Het is belangrijk om uw puppy of kitten de eerste maanden regelmatig door een dierenarts te laten nakijken. Zo weet u zeker dat uw kleine vriend alle nodige vaccinaties krijgt, goed groeit en op een gezond gewicht is. Ook houden wij het gebit van uw huisdier nauwlettend in de gaten.

Gratis gezondheidscheck

In onze Pets Health kliniek organiseren we speciale puppy- en kittenconsultaties. Na de laatste enting met 12 weken krijgt u een speciale consultatiekaart mee*. Hiermee kunt u op de leeftijd van 4, 5 en 6 maanden gratis bij onze kliniek langskomen voor een gezondheidscheck. Bij 4 en 5 maanden zal de check bij de assistente plaatsvinden en ter afsluiting bij 6 maanden is dit bij de dierenarts zelf. Wij controleren het gebit, gewicht en de groei van uw puppy of kitten en we nemen het gedrag van uw puppy of kitten met u door.

Ook kijken we samen met u naar de beste manier om parasieten te bestrijden, angstig gedrag, uw plannen met betrekking tot castratie of sterilisatie en alles wat u verder nog wilt weten. Bovendien leert uw puppy of kitten dat naar de dierenarts gaan niet altijd vervelend is, maar soms ook gewoon een koekje, snoepje of knuffel oplevert. Zo bent u verzekerd van een goede start voor uw puppy of kitten.

* Uw kitten of puppy dient bij ons ingeënt te zijn op de leeftijd van 12 weken om in aanmerking te komen voor de gratis consultaties.

Handige informatie over puppy's en kittens

Pets Health dierenkliniek heeft een aantal handige tips voor u op een rij gezet, zodat u goed voorbereid bent op de komt van uw puppy of kitten. Hier vindt u meer informatie over voeding, training, medische verzorging en een handige lijst met benodigdheden.