• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 08:30 tot 18:00

De grootste dierenwinkel nabij Haarlem

Wij zijn de grootste dierenwinkel in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment diervoeding, dierbenodigdheden, een ruitersportafdeling, een compleet uitgeruste dierenkliniek en een dogwash. Bovendien organiseren wij regelmatig leuke activiteiten in onze winkel, volledig in het teken van je favoriete huisdier. Onze grote dierenwinkel is centraal gelegen aan de Vijfhuizerdijk 72 te Vijfhuizen en is makkelijk bereikbaar.
Adres en openingstijden >>

Pets Health dierenkliniek

Een eigen dierenkliniek

Onze winkel heeft met de Pets Health dierenkliniek een volwaardige diergeneeskundige dienstverlening. Onze eigen dierenartsen en assistenten bieden in deze compleet uitgeruste kliniek zorg van de hoogste kwaliteit. 
Lees meer >>
Nergens zoveel diervoeding

Nergens zoveel diervoeding

Wij hebben in onze winkel een afdeling met een zeer groot assortiment voordelige grote verpakkingen voeding, verzorgingsproducten en bodembedekkers voor honden, katten, paarden en hobbydieren. Bij ons ben je verzekerd van verse producten, scherpe prijzen en een deskundig advies!
De mooiste accessoires

De mooiste accessoires

In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor jouw dier. Wij hebben de mooiste accessoires voor hond en kat, zoals stijlvolle manden, kussens en krabpalen. Altijd de nieuwste trends!
Vers vleesvoeding

Vers vleesvoeding

Veel hondeneigenaren voeren graag vers vlees. Een goede diepvriesvoeding bevat alle nodige voedingsstoffen en ondersteunt het spijsverteringsstelsel. Wij hebben een grote afdeling diepvriesvoeding met tal van toonaangevende merken. 
Alles voor de ruitersportliefhebber

Alles voor de ruitersportliefhebber

Op onze ruitersportafdeling vind je alles voor de recreatieve ruiter als de wedstrijdruiter. Ook voor alle benodigdheden voor je paard ben je bij ons aan het juiste adres.
De historie van onze winkel

De historie van onze winkel

Willemse Dierenvoeders is al ruim 100 jaar actief in de diervoeding aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen. Ben je benieuwd naar onze rijke geschiedenis? Lees hier ons verhaal.

Winkeltour

Nieuwsgierig naar onze winkel? Loop alvast een rondje en ontdek onze verschillende afdelingen en producten.