• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 08:30 tot 17:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Premium Care

   
 

Actie in de maand juli: 2e halve prijs op alle 3 kg verpakkingen!

Profiteer van extra scherpe prijzen op de hoogwaardige voeding van Premium Care en zorg deze zomer voor een gezonde en blije hond. Deze maand ontvang je de tweede Premium Care 3 kg verpakking voor de helft van de prijs! Gun jouw hond alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om actief en energiek te blijven, nu extra voordelig.

 
   


Premium Care Original is een complete, glutenvrije voeding voor honden van alle leeftijden en rassen. Door het hoge gehalte aan vlees en vis, in combinatie met onder andere rijst en groente, heeft de voeding een hoge verteerbaarheid. De voeding bevat geen tarwe en mais en is hierdoor ook uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor gluten. Bovendien is Premium Care zeer smakelijk en daardoor geliefd bij honden van alle leeftijden, rassen en niet-rassen.

Rijk aan kip
Met rijst en groente
Glutenvrij
Geen mais en tarwe

Afgestemd op leeftijd en rasgrootte

Premium Care is geschikt voor honden van alle leeftijden, rassen en natuurlijk ook niet-rassen. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een geschikte voeding voor jouw pup, volwassen hond of senior. Op basis van gezond gewicht bepaal je eenvoudig tot welke rasgrootte jouw hond behoort. Met de combinatie van levensfase en rasgrootte vind je snel en gemakkelijk de geschikte Premium Care voeding voor jouw hond.

De kracht van smaak

Premium Care smakelijk? Nou en of! Premium Care bevat namelijk overheerlijke kip waar jouw hond zeker van zal smullen. Dat smaak de voeding niet alleen extra lekker maakt, bewijzen onze varianten voor honden met een gevoelige huid of spijsvertering. De smaken Lamb & Rice en Salmon & Rice dragen namelijk bij aan een goede spijsvertering en een gezonde huid en vacht. Lekker én nuttig dus!