0
menu
Wij zijn momenteel gesloten

Pets Health dierenkliniek in onze winkel

Onze winkel in Vijfhuizen heeft een moderne en compleet uitgeruste Pets Health dierenkliniek met een uitgebreide, volwaardige diergeneeskundige dienstverlening. De kliniek is voorzien van spreek- en behandelkamers, een aparte operatiekamer, een opnameruimte en een röntgenruimte met digitale apparatuur. Maak alvast kennis met ons team.

Openingstijden

Op afspraak
maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 11:00 - 16:30

Dieetvoeding en afhalen medicijnen
Tijdens winkelopeningstijden

Telefoon

023 - 303 03 50

Inloopsspreekuren

Inloopspreekuur (zonder afspraak) 
maandag t/m zaterdag 13:00 - 15:00

Check & Vaccinatie ONLY
Vaccineren vanaf 24,95  Lees meer >>
donderdag van 16:00 - 17:00
zaterdag van 10:00 - 11:00

Tijdens Check & Vaccinatie ONLY en inloopspreekuren kunnen wij een gelimiteerd aantal klanten helpen. Bij te grote drukte kan het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat wij vol zitten en u helaas moeten verzoeken op een andere dag terug te komen.
 

Ons Pets Health team staat voor u klaar!

Ons team enthousiaste dierenartsen en assistenten staat elke dag weer voor u klaar. Zes dagen per week kunt u tijdens winkelopeningstijden bij de assistenten aan de balie terecht voor uw vragen, het maken van een afspraak of afhalen van veterinaire dieetvoeding en herhalingsrecepten. Maak alvast kennis met ons team.

Renske Draeck

Functie
Dierenarts

Hoi, ik ben Renske Draeck. Ik ben opgegroeid in Haarlem, maar woon nu in Velserbroek samen met mijn vriend Coen. Wij houden allebei erg van dieren en hebben een kat, een hond en een paard.

Al van jongs af aan wist ik dat ik later dierenarts wilde worden. Toen ik in mei 2014 afstudeerde in Utrecht ben ik de eerste paar jaar voornamelijk werkzaam geweest als veearts voor grote dieren. Vervolgens ben ik ook honden, katten en konijnen gaan behandelen en dat vond ik zo leuk dat ik toen besloot om mij volledig te richten op de gezelschapsdieren. Sinds februari 2018 werk ik bij Pets Health Vijfhuizen waar ik het erg naar mijn zin heb.

Tot ziens in de praktijk!

Judith Sabbé

Functie
Dierenarts

Mijn naam is Judith Sabbé en al als klein meisje was ik altijd omringd door dieren. Thuis ben ik opgegroeid met honden, katten, konijnen en een hamster. Al vroeg wist ik dan ook dat ik dierenarts wilde worden. Na de middelbare school heb ik alle mazzel gehad en ben ik gelijk ingeloot voor de studie diergeneeskunde in Utrecht.

Na mijn afstuderen in 2012 ben ik in verschillende praktijken in Nederland aan het werk geweest.

Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij de Pets Health dierenkliniek in Vijfhuizen waar ik met veel plezier werk. We hebben een fijn team van collega’s met veel ruimte voor overleg, zo kunnen we altijd de beste aanpak voor u en uw huisdier vinden.

Thuis heb ik een Duitse dog genaamd Juultje en 2 katten: Hugo en Stuart. In mijn vrije tijd wandel ik graag, kruip ik met een boek op de bank of laat ik mijn creativiteit los op een haakwerkje. Mijn grootste hobby heb ik samen met mijn hond en dat is speuren. Om de week gaan we de bossen in en loop ik vol vertrouwen achter Juultje aan op zoek naar onze instructeur. Geweldig om samen te werken met je hond en elkaar nog beter te leren kennen, een echte aanrader!

Dr. Eugénie Zeeuw

Functie 
Dierenarts

Mijn naam is Eugénie Zeeuw en ik ben in 1999 afgestudeerd als dierenarts in Leipzig aan de Veterinärmedizinische Faculteit (Duitsland). Hierna volgden er werkzaamheden aan de Veterinärmedizinische Faculteit (LMU München). Na enige tijd in de praktijk te hebben gewerkt ben ik in 2006  op het vakgebied van de Virologie aan de Faculteit Leipzig gepromoveerd. Na werkzaamheden in een tweedelijns Tierklinik Bielefeld besloot ik in 2008 naar Nederland te gaan. Hier volgde ik een stage van 1 jaar aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en deed ik een aantal waarnemingen in verschillende praktijken. Sinds 2011 maak ik deel uit van het Pets Health team in Vijfhuizen waar ik mij gepassioneerd inzet voor dier en mens.

Ik woon samen met mijn partner en dochter in Haarlem. Thuis zijn er 2 katten en 2 honden. Ik ben dan ook veel in de natuur te vinden met mijn 2 honden. Zowel in regen, sneeuw als bij mooi weer.

Eva Been

Functie
Paraveterinair

Hyke Boutkan

Functie
Paraveterinair

Lindsey Hagemeijer

Functie
Paraveterinair

Rosanne Schaacke

Functie
Paraveterinair

Louisa Wijbrandts

Functie
Paraveterinair